Aftellen!

100days

Ooooh het komt nu echt zooo dicht bij he! Waar ik het over heb? Onze bruiloft natuurlijk!! Vandaag, op 13 februari 2013, is het nog maar 100 dagen totdat mijn lief en ik in het huwelijksbootje stappen. We hebben uiteraard al veel gedaan maar moeten ook echt nog veel doen! Dus van mij mogen die 100 dagen lekker traag voorbij gaan, want ik vind het nu toch wel errug dichtbij komen!!

Ter ere van dit “jubileum” had ik een verrassingsuitje voor mijn lief geregeld. Via de personeelsvereniging van KPN had ik een super gaaf arrangement gezien en aangezien ik wist dat dit écht iets voor Bart is heb ik het gelijk gereserveerd! Het arrangement houdt in:

02Een drie gangen diner @ hotel Brabant te Breda
photo_GlitterJurk_A4_Folder_Def_Hr_cEersterangs kaartjes voor de nieuwste theatershow van Jurk! (plus een welkomstdrankje)
BREDA-1Gratis entree in het Holland Casino
amrath_hotel_brabant_d32939En een overnachting in het Brabant hotel te Breda!! (incl ontbijtbuffet!)

Dit uitje is volgend weekend al, dus daar hebben we beide echt enorm zin in! Van vriendlief kreeg ik ook een super lief cadeautje. Had hij stiekem eigenlijk voor Valentijn gehaald maar hij kon niet meer wachten. Hihi, lieverd is het toch! Hij heeft bij de webshop van een vriendinnetje van mij een Adelaarspoot gekocht.. Ik had hem al gezien en wilde hem dolgraag hebben maar iets hield me tegen om hem ook werkelijk te bestellen. Vriendlief onthoudt dat soort dingen heel goed dus had hij hem een tijd geleden al besteld voor deze gelegenheid.
480874_10151466057605977_920673520_n

Advertenties

10 gedachten over “Aftellen!

  1. Leuk arrangement zeg! Wij hopen ook nog steeds dat Jurk volgend jaar weer het theater induikt en dan ook hier in het noorden komt. Lijkt ons erg leuk om bij te wonen.
    En nu dus nog 99 dagen! Spannend hoor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: