World of Unlimited Beauty #1

Via twitter kwam ik Karen Raatsie tegen. Deze dame is moeder van 4 en zelfstandige. Ze heeft een bedrijfje dat heet ‘World of Unlimited Beauty’ waarbij ze zichzelf profileert als persoonlijke beauty coach. Ze verzorgt gezichtsbehandelingen aan huis, workshops, bruids make-up en nog veel meer. Wanneer je haar een vraag stelt via twitter neemt ze alle tijd voor je en legt dingen zo goed mogelijk uit. Ze neemt alle tijd voor je over de email of via de telefoon en vraagt er eigenlijk niets voor terug.

Op haar website kun je allerlei informatie vinden over huidproblemen en uiteraard over haar behandelingen. Ze verkoopt ook producten en dat is eigenlijk de ingang voor dit blogje. Want nadat mijn eigen verzorgingsproducten bijna op bleken te zijn zocht ik naar een nieuw product. Ik was best tevreden over mijn oude product, namelijk de reinigingslotion van Plante System. Maar ik wilde toch een keer iets anders proberen en kwam daardoor toch weer bij WOUB uit.

Ik zocht contact met Karen, via de email kreeg ik een uitgebreide mail met allerlei tips en adviezen erin en ik besloot om een aantal producten van haar af te nemen. Te beginnen met de reinigingsmelk- en lotion en met de dagcrème. Zij heeft deze producten de dag erop al bij me thuis af geleverd en ik kon gewoon betalen via haar draadloze pinapparaat. Makkelijker en persoonlijker gaat het eigenlijk niet!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA(sorry voor de slechte kwaliteit)

Ook kreeg ik wat testers om uit te proberen, namelijk de Enzyme Peeling voor schone poriën en de Hydra Lifting Mask die Multi functioneel is. Te gebruiken als masker, maar ook als serum voor de ogen.

Niet alleen de testers kreeg ik er gratis bij, maar ook de Amaranth Eye Relax masker. Dit masker is door Karen zelf ontwikkeld en zorgt voor verlichting bij hoofdpijn, helpt tegen gezwollen ogen en is herbruikbaar.

Hieronder zie je een foto van alle producten die ik ga uitproberen en over een week of 2 zal ik laten weten wat ik ervan vind!
Nemen jullie in de tussentijd een kijkje op haar website?
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertenties

9 gedachten over “World of Unlimited Beauty #1

 1. Hoi Jess,
  mijn dochter heeft migraine en als dat op komt zetten dan gaat ze liggen met het masker. Het stimuleert de drukpunten rond je ogen en door de zwaarte van het masker ontspant het en verlicht het inderdaad de hoofdpijn. Vervelend dat je er zo’n last van hebt!
  Groetjes Karen

 2. Ik hoop dat de producten je zullen bevallen en dat het masker het gewenste effect zal hebben. Ik heb sinds lange tijd weer een afspraak gemaakt bij mijn schoonheidsspecialiste en zij werkt o.a. met het merk Tyro. Ook erg fijn. En op de hhb heb ik een slankkengel gekocht wat ook erg goed werkt voor acné, puistjes en andere vervelende dingen die je liever niet hebt;-)
  Goed weekend meis
  Liefs

 3. Pingback: Amaranth Oogmasker – Review |

 4. Pingback: Review – Hildegard Braukmann |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: